Adverteren

Adverteren in UIT Nijmegen

Het citymarketingplatform van Nijmegen en regio

UIT Nijmegen is het toonaangevende gratis stadsmagazine voor Nijmegenaren en inwoners van de regio. Met nieuws, reportages, interviews, shopping, restaurantrecensies, wonen en de complete agenda met concerten, festivals, exposities en andere evenementen. Offline én online.

UIT Nijmegen is het gratis stadsmagazine voor alles wat er te doen is in Nijmegen en omgeving. Het biedt alles wat een inwoner van de grote stad interesseert: nieuws uit de stad, reportages uit het culturele leven, persoonlijke tips van Nijmegenaren, culturele uitstapjes, shoppen, wonen, auto's en sporten. De uitgebreide agenda en persoonlijke tips van Nijmegenaren helpen een keuze te maken uit het complete aanbod van evenementen en cultuur, horeca en detailhandel.

Wanneer verschijnt UIT?

UIT Nijmegen verschijnt 12 keer per jaar in een oplage van 70.000 exemplaren. Het is een full colour magazine gedrukt op glimmend papier. Online worden er dagelijks berichten geplaatst op deze website en social media kanalen.

Waar kun je een exemplaar bemachtigen?

Naast de verspreiding van 58.000 exemplaren aan huis liggen er 12.000 magazines op talloze aflegpunten in de regio. Dit zijn onder andere VVV-kantoren, supermarkten, tankstations, theaters, concertzalen, bioscopen, musea, bibliotheken, boekhandels, restaurants, koffiebars en hotels.

Adverteren

UIT Nijmegen beschikt over verschillende communicatiemiddelen voor een optimaal bereik van diverse doelgroepen. Als bedrijf in de omgeving van Nijmegen kunt u gebruik maken van de diverse advertentiemogelijkheden om uw doelgroep aan te spreken.

Een overzicht van de mogelijkheden voor adverteren in het stadsmagazine, het bereik van het magazine en de tarieven vindt u in het document Tarievenkaart UIT Nijmegen 2017.

Indien u een evenement toe wilt voegen aan onze agenda online of in het magazine, kunt u contact met ons opnemen. Ook als u uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen op onze website of via onze social media kanalen, kunt u het contactformulier invullen. Dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Bekijk de tariefkaart

Bekijk de laatste berichten

Nijmegen Toen

De slag om André Hazes, de soap van de Zomerfeesten 1983

Lees meer

Studentikoos

ABBA in de bieb

Lees meer
COLUMNS

De Boekhoorn Boys

Maandelijkse column geschreven door voetbaljournalist Iwan van Duren

Lees meer
COLUMNS