Partnership

Samen sterker

Partners van UIT Nijmegen

Als particuliere organisatie is UIT Nijmegen, zowel financieel als in haar activiteiten, afhankelijk van een uitgebreid partnernetwerk. Naast de advertentiemogelijkheden in het magazine, online of via social media, biedt UIT Nijmegen zijn adverteerders het partnershipmodel aan.

Samen sterker

Verbinden en samenwerken is wat UIT Nijmegen als citymarketingmagazine sterk en functioneel maakt. Meer dan ooit gaat hierbij de regel op: 'samen staan we sterker'. Door partner te worden van UIT Nijmegen vergroten bedrijven en organisaties hun zichtbaarheid en bereik. Gezamenlijk dragen zij bij aan de economische groei van de stad Nijmegen en de regio daar omheen. Een bloeiende stad trekt meer klanten aan, heeft een positief effect op uw aantrekkelijkheid als werkgever en zorgt voor een bredere afzetmarkt.

Wij bieden een citymarketingplatform waarop alle culturele instellingen, regionale en lokale ondernemingen, retail- en horecabedrijven, particuliere initiatieven en gemeentelijke diensten in de regio welkom zijn. UIT Nijmegen biedt de mogelijkheid om prominent zichtbaar te zijn in het vernieuwde magazine, op de website, de online agenda en onze social media kanalen.

Uw huisblad

De partners van UIT Nijmegen is een groep van tien tot vijftien ondernemers die actief zijn in het Rijk van Nijmegen en zich voor minimaal een jaar willen binden aan UIT Nijmegen. Uw bedrijf is maandelijks zichtbaar met een paginagrote advertentie in het magazine, u krijgt redactionele aandacht in het blad en u kunt trends, aanbiedingen en nieuwe producten presenteren op één van de productpagina's. Bovendien worden uw speciale activiteiten en evenementen opgenomen in de online agenda en kunnen wij in overleg aandacht schenken aan uw bedrijf via onze social media kanalen.

Het is een club van ondernemers die meer voor elkaar kunnen en willen betekenen. Allen uit verschillende branches, maar wat hen bindt is de regio Nijmegen. Wat we samen hebben, moeten we ook gebruiken. Beter gebruiken. Om dit te stimuleren zal UIT Nijmegen u regelmatig uitnodigen op één van de vele evenementen die de stad rijk is. Door onze nauwe betrokkenheid met alles wat er in de stad gebeurt, kunnen wij u toegang verlenen tot bijvoorbeeld een uitverkochte voorstelling van cabaretier Jochem Myjer of een VIP-plaats tijdens de Nijmeegse Vierdaagse aanbieden. Wellicht een moment om eens gezamenlijk te kijken naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Gezamenlijke campagnes, een samenwerking op het gebied van kortingsacties of misschien wel speciale personeelskortingen. Het beoogde doel is het opdoen van nuttige contacten, het netwerk van de ondernemers vergroten, onderlinge verbindingen te zoeken en uiteindelijk een bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Naast interessant en nuttig, hopen we vooral dat het leuk en onderhoudend is.

  • De voordelen
    op een rij

  • 12 x per jaar 1/1 pagina in UIT Nijmegen voor € 10.000,- (normaal tarief € 16.740,-)
  • Redactionele aandacht voor uw bedrijf in het magazine en op de website
  • Presentatie van trends, aanbiedingen en nieuwe producten op de productpagina's in het magazine
  • Evenementen en activiteiten worden opgenomen in de UIT agenda op papier en digitaal
  • Uitnodiging partnerbijeenkomsten tijdens unieke evenementen

Voor meer informatie over partnerships kunt u contact met ons opnemen via het ons contactformulier

Bekijk de laatste artikelen

Nijmegen Toen

De slag om André Hazes, de soap van de Zomerfeesten 1983

Lees meer

Studentikoos

ABBA in de bieb

Lees meer
COLUMNS

De Boekhoorn Boys

Maandelijkse column geschreven door voetbaljournalist Iwan van Duren

Lees meer
COLUMNS