Ontspannen en vergaderen in het beste wellnesshotel van Nederland

De uitbreiding van Sanadome
 

Sanadome is niet meer weg te denken uit de Nijmeegse hotel- en wellness-scene. Behalve een dagje ontspannen in de Thermen, kun je in Sanadome terecht voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, zakelijke vergaderingen en andere bijeenkomsten. Die mogelijkheden worden alleen nog groter, want het Spa & Business hotel is namelijk druk bezig om de vergaderfaciliteiten verder uit te breiden. En dat terwijl ze net de award voor beste Wellness-hotel 2016 in ontvangst mochten nemen.

“We waren aangenaam verrast door deze award van hotels.nl, een van de grotere online touroperators”, vertelt Pim de Vries (42), director of Marketing & Sales van Sanadome. “Het is een groot compliment voor het harde werk van ons personeel.” De award is gebaseerd op recensies die gasten hebben gegeven over Sanadome. “Het is mooi om te zien dat gasten onze faciliteiten op waarde weten te schatten. Het is echt een erkenning voor het harde werk dat we hier doen. De gasten en het personeel zijn het hart van ons bedrijf, en het is fijn dat beide partijen tevreden zijn over ons.”


Sanadome is ondertussen druk bezig om de capaciteit van de vergaderzalen te vergroten. “Met moderne audiovisuele apparatuur, comfortabel meubilair en ruime zalen met daglicht. De nieuwe vergaderzalen worden gebouwd op de begane grond. Ideaal, want gasten kunnen na de receptie direct door naar hun Boardroom of vergaderzaal en zijn tevens dichtbij de restaurants voor lunch en diner”, vertelt Pim. Ook de receptie gaat veranderen. “Die gaan we ietwat verdraaien zodat er meer ruimte is voor een ‘luggage room’ en grotere back office”, gebaart Pim met zijn handen. “We krijgen namelijk duizend vierkante meter erbij. Die vierkante meters werden eerst door het CWZ gehuurd, een groot gedeelte is al terug en vanaf juli ook het laatste gedeelte. En dat biedt veel mogelijkheden.”

Kookstudio
Behalve nieuwe vergaderzalen, uitbreiding van de receptie en een entertainmentroom, wordt het Sanadome ook voorzien van een gloednieuwe kookstudio. “Die is bedoeld voor twaalf tot vijftien personen, die een private-chef kunnen inhuren”, legt Pim enthousiast uit. “Onze eigen chef-kok en executive chef gaan hier op speelse wijze een avondje koken met de gasten. Die gaan lekker borrelen, wat happen en ondertussen een beetje knutselen in de keuken. Normaal doe je een driegangen menu aan tafel, nu sta je lekker te borrelen en te koken in een prachtige kookstudio samen met de chef. Ideaal voor een avondje met vrienden of als leuk bedrijfsuitje. En ook niet onbelangrijk, alle recepten zijn zo bedacht dat je ze ook gemakkelijk thuis in je eigen keuken kunt maken.”

Zoals de plannen er nu uitzien, is de eerste fase van de uitbreiding van Sanadome medio 2017 gereed. Gasten merken overigens weinig van het harde werken van de bouwmannen, dat gebeurt allemaal achter gesloten deuren. Pim de Vries: “Ik kijk met smart uit naar het einde van dit traject. Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien.” 

 

Uitgave:

MRT17  

Tekst: Lieke Beijer
Foto: Marcel Krijgsman 

Bekijk de laatste berichten

Studentikoos

ABBA in de bieb

Lees meer
COLUMNS

De Boekhoorn Boys

Maandelijkse column geschreven door voetbaljournalist Iwan van Duren

Lees meer
COLUMNS

Kattencafé Balthazar

naast je koffiekopje ook een kattenkopje

Lees meer
Interview