Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bewust Nijmegen Opendag

27 september

€7,50

Op zondag 27 september 2020 houdt Bewust Nijmegen een open dag, speciaal voor mensen uit Nijmegen en omgeving die geïnteresseerd zijn in bewust en gezond leven. Professionals en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, welzijn, duurzaamheid en gezondheid laten hier zien wie ze zijn en wat ze doen! De open dag vindt plaats bij Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling, in Nijmegen.

Het programma
Tijden de open dag zullen de leden van Bewust Nijmegen zich presenteren met hun diensten, activiteiten en producten. Er is een programma van workshops en lezingen waar je aan kunt deelnemen. Je kunt komen genieten van een workshop dans, yoga, meditatie, een lezing over voedingsleer en nog veel meer. Er worden ook individuele behandelingen, zoals massage en acupunctuur, aangeboden. Tussendoor kan je gezellig iets eten en drinken in de foyer. Kortom, het wordt een dag van genieten en kennismaken in een prettige en bewuste sfeer. Het volledige programma van de open dag is terug te vinden op bewustnijmegen.nl. Ivm met de organisatie worden bezoekers gevraagd om zich van te voren online aan te melden en aan te geven wat de voorkeur van het programma is.

Praktische informatie
Datum en tijd: Zondag 27 september – 11.00 tot 17.00 uur
Locatie: Cordium – De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen
Entree: 7,50 pp – inclusief deelname aan 2 activiteiten (workshop en/of lezing)
Kaartverkoop: via bewustnijmegen.nl

Over Bewust Nijmegen

Bewust Nijmegen is een online platform met een gevarieerd aanbod van yogalessen, coaching, gezonde voeding, duurzame producten etc. De professionals van Bewust Nijmegen zijn werkzaam op het gebied van:
• Persoonlijke ontwikkeling
• Complementaire gezondheidszorg en welzijn
• Pure, eerlijke voeding en producten
• Duurzaamheid

Organisator

Bewust Nijmegen
Telefoon:
06-43638643
E-mail:
info@bewustnijmegen.nl
Website:
https://www.bewustnijmegen.nl

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB
+ Google Maps
Telefoon:
06-43638643
Website:
https://www.cordium.nl