Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Corona, het nieuwe normaal, afl. 4: Thuiswerken ONLINE Event

18 juni - 20:00 t/m 20:40

Gaan we nooit meer naar kantoor? Hoe gaat ons werk er straks uit zien? Gaan we alleen nog maar thuiswerken? Wat zijn de gevaren van thuiswerken en hoe zouden we dit zo kunnen organiseren dat we er productiever van worden en gezond blijven?
Nederland is sinds de coronacrisis op ongekende schaal gaan thuiswerken. Onderwijzers, adviseurs ICT-personeel, vele beroepsgroepen moesten hun vertrouwde kantoor of klaslokaal verlaten en werkzaamheden thuis voortzetten, om zo de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Inmiddels is het aantal besmettingen flink gedaald, maar het coronavirus zal nog langere tijd onder ons blijven. En tegelijkertijd laat een recent uitgebrachte advies van de denktank Coronacrisis ons inzien dat we rekening moeten houden met blijvend thuiswerken.
Op donderdag 18 juni, om 20:00 uur, gaan we tijdens de vierde aflevering in de serie ‘Corona, wat wordt het nieuwe normaal?’ praten over thuiswerken. Dit doen we met Hylco Nijp, onderzoeker en docent op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hylco Nijp promoveerde met zijn onderzoek naar werktijdcontrole en Het Nieuwe Werken, en is nu verbonden aan het lectoraat Human Resource Management. Ook te gast is Pauline Houwing, expert op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie en actief op het gebied van loopbaanbegeleiding en coaching.
De meet-up is te live volgen via ons YouTube-kanaal (te bereiken via www.t024.nl). Kijk en luister mee en stel je vragen via de chat van de live-stream. De meet-up is naderhand ook als video terug te kijken.

Ook eerdere meet-ups in deze serie zijn hier te bekijken. Bij meetup nr. 3 over privacy hadden we te kampen met technische problemen, waardoor de live-stream niet zichtbaar was. Onze excuses hiervoor. Gelukkig is hiervan wel een opname en deze staat ook op onze website.

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
20:00 t/m 20:40
Evenement Categorie:
Website:
www.t024.nl

Organisator

Tegenlicht meet-up Nijmegen
Telefoon:
0641274056
E-mail:
maartenbarckhof@xs4all.nl