Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Corona: wat wordt het nieuwe normaal? Afl. 1: De Zorg. (ONLINE event)

30 april - 20:00 t/m 20:30

Corona: wat wordt het nieuwe normaal? Afl. 1: De Zorg.
Onze VPRO Tegenlicht Meetups gaan vanaf donderdag 30 april online! Die avond zenden we via een livestream een verdiepend gesprek uit, zoals jullie dat normaal gesproken van ons gewend zijn in de Bibliotheek Gelderland Zuid. Helaas kunnen we door de corona-crisis momenteel geen gebruik maken van de bibliotheek.
In onze eerste online meetup op donderdag 30 april praten we met Andreas Voss, hoogleraar infectieziekten aan de Radboud Universiteit en arts-microbioloog en medisch manager in het CWZ, over ‘het nieuwe normaal’ in de zorg.
Hoe organiseren we straks bijvoorbeeld de reguliere zorgverlening als het coronavirus nog rondwaart? Kunnen we de zorg misschien op afstand organiseren met hulp van digitale tools? En zijn we door de ervaringen met het coronavirus beter voorbereid op de volgende pandemie? Hebben we straks betere draaiboeken, betere kennis, en snellere daadkracht of zijn virussen zo onvoorspelbaar dat we ons nooit helemaal kunnen voorbereiden?
De online meetup begint om 20.00 uur en duurt naar verwachting een half uur. De meetup is te volgen op deze website of op ons YouTube-kanaal, waar je ook vragen kunt stellen via chat. Na afloop kun je de video-opname van de meetup daar bekijken.

Op www.t024.nl vindt u de meest recente informatie.

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
20:00 t/m 20:30
Evenement Categorie:
Website:
www.t024.nl

Organisator

Tegenlicht meet-up Nijmegen
Telefoon:
0641274056
E-mail:
maartenbarckhof@xs4all.nl