Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Hermannen – De Recyclemachine 6+

11 oktober - 14:30 t/m 15:45

€12,50

LET OP: SELECTEER BIJ HET RESERVEREN HET JUISTE AANTAL VOLWASSENEN EN KINDEREN (prijs is voor beiden hetzelfde). Het zaalmaximum is momenteel gebaseerd op het aantal volwassenen in de zaal.

 

De broertjes Herman en Herman hebben dé oplossing voor al het afval in de wereld: de recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen, een oude paperclip en voilà, een nieuw skateboard! Maar wat als de machine stuk gaat?

 

Deze knotsgekke familievoorstelling door de makers van cabaretgroep Oeloek gaat over duurzaamheid, creativiteit en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen leren de Hermannen je dat je eigenlijk nooit meer iets hoeft weg te gooien. In een vindingrijk decor nemen ze de kinderen mee in een wereld waar iedereen een Herman kan zijn.

Deze show is verplaatst vanwege corona vanuit maart 2020, toen we nog met inbegrepen consumptie werkten. Daarom is deze familievoorstelling inclusief koffie/thee/ranja.

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
14:30 t/m 15:45
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen/

Organisator

‘t Mozaïek
Telefoon:
0246450455
E-mail:
kassa@mozaiekwijchen.nl
Website:
http://www.mozaiekwijchen.nl

Locatie

‘t Mozaïek
Campuslaan 6
Nijmegen, 6602 HX Nederland
+ Google Maps