Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Raad van Toezicht Podium Jin Sessies#3

11 september 2019 - 20:30 t/m 22:30

€7 – €9

De Raad van Toezicht Podium JIN sessies #3
De Raad voelt zich thuis bij Podium JIN. De nieuwe bezetting knalt Kort voor een tour nog een speciale Raad Sessie bij Podium JIN .Wees er snel bij immers voorgaande edities raakten snel uitverkocht.

De Raad van Toezicht brak door in 2016 door met optredens op belangrijke festivals als Amersfoort Jazz, Jazz in Duketown, Jazz International Rotterdam en het North Sea Jazz Festival. De Raad overdonderde zowel pop – als jazzpubliek met hun energieke live show, sindsdien is hun naam gevestigd.

2017 verscheen debuutalbum “De Raad” gevolgd door een uitgebreide club- en festival tour met optredens op o.a. Transition, Paradox, Noorderslag en So What’s Next. De band werd opgepikt door De Wereld Draait Door en is inmiddels min of meer vaste huis-band van DWDD aangaande jazzitems.

2018 was een topjaar voor De Raad van Toezicht. Na het succes van hun debuutalbum “De Raad” lanceerde de band hun tweede album “84” Het startpunt van een uitgebreide tour met concerten in o.a LantaarnVenster, Hilverjazz, Tivoli Vredenburg, Stranger Than Paranoia en een uitverkocht BimHuis!.

Met een brutale sound, levendige mix van stijlen, ijzersterke composities en een nieuwe all-star line-up, bewijst De Raad een live sensatie te zijn in de wereld van jazz en pop.
Bezetting: Tom Ridderbeekx – trompet, Yoran Aarsen – alt-sax, Jesse Schilderink – Tenor sax, Sam Thomas – trombone, Victor Weigand – keys, Teun Creemers – bas, Michiel Stekelenburg – gitaar, Dirk de Nijs – drums, Yannick van ter Beek – percussie.

Muziek:
84 album trailer

De Raad van Toezicht live bij De Wereld Draait Door!

Album 84

www.Deraadvantoezicht.nl

Locatie: Podium JIN in Brebl
Zaal open: 20.00
Aanvang: 20.30
Kaarten voorverkoop: € 9 en studenten/jongeren tot 26 € 6. (excl. € 0,79 service kosten)
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/de-raad-van-toezicht-jin-sessies-11-09-2019
Kaarten avondkassa: € 10 en € 7

Gegevens

Datum:
11 september 2019
Tijd:
20:30 t/m 22:30
Kosten:
€7 – €9
Evenement Categorie:
Website:
www.jinjazz.nl

Organisator

podium JIN
Telefoon:
06 517 86176
E-mail:
oorwax@telfort.nl
Website:
www.jinjazz.nl

Locatie

Brebl
Waalbandijk 14 E/F
Nijmegen, GE 6541 AJ Netherlands
+ Google Maps
Website:
https://www.brebl.nl