Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expo Bart weer open, Expositie Modellenfabriek verlengd

5 juni - 12:00 t/m 28 juni - 17:00

Expo Bart opent de deuren weer! Na ruim tien weken gesloten te zijn geweest kunnen we niet wachten om het werk van Johannes Langkamp alsnog aan jou te laten zien. De expositie Modellenfabriek is daarom verlengd en vanaf 5 juni wekelijks te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12:00 en 17:00.

De afgelopen maanden maakte Johannes elke week één model: een ruimtelijke schets die hem de mogelijkheid geeft om zonder concessies te experimenteren. De modellen geven een persoonlijke inkijk in zijn gedachtegang en zienswijze. ‘Het kleine formaat van deze modellen laat uitproberen en falen toe. Werkt het niet? Door naar het volgende. Ook de mislukkingen dragen bij aan nieuwe, betere ideeën. Ze komen echt van mijn hand, gemaakt aan mijn tafel.’ aldus Johannes . Gedreven door nieuwsgierigheid zoekt hij de grenzen van het voorstellingsvermogen op.

Rondleiding door Johannes
Benieuwd naar de verhalen achter de verschillende modellen? Op zaterdag 6 juni en zondag 28 juni is Johannes aanwezig en neemt hij je graag mee op tour door de expositie waarbij hij je meer vertelt over de totstandkoming van zijn werk. Reserveren is niet nodig.

Maatregelen coronavirus
Door een aantal maatregelen te treffen zorgen wij ervoor een bezoek aan Expo Bart corona-proof is. Er mogen maximaal 6 personen tegelijkertijd binnen zijn. Als het vol is, vragen we je om even buiten te wachten. Omdat de expositie van Johannes interactief is krijg je handschoentjes waarmee je de modellen bedient kunnen worden.

Gegevens

Begin:
5 juni - 12:00
Einde:
28 juni - 17:00
Website:
https://www.expobart.nl/projecten/johannes-langkamp-modellenfabriek/

Organisator

Expo Bart
Telefoon:
024 3600577
E-mail:
info@galeriebartnijmegen.nl
Website:
www.galeriebartnijmegen.nl

Locatie

Expo Bart
Waalbandijk 14C
Nijmegen, 6541 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
024 3600577
Website:
www.expobart.nl