Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fringel Festival, concert door muzikanten met autisme

8 maart - 11:00 t/m 13:00

Op zondag 8 maart biedt Muzelinck in Oss wederom podium aan het Fringel Festival. Het programma van de 8e editie heeft als thema ‘Vrij Spelen’ en bestaat uit optredens van 14 muzikanten met autisme; zowel solisten als ensembles, die muziek brengen van klassiek tot eigentijdse muziek. Om een breder publiek te laten horen welke talenten er ondanks of misschien wel dankzij autisme kunnen gedijen.
Drijvende kracht achter dit jaarlijkse Festival is Stichting Gleveris, die de zelfstandigheid van mensen met autisme wil bevorderen. Deze stichting faciliteert reeds een tiental jaren projecten, waarbij iemand met autisme iets kan uitproberen dat leidt tot zijn/haar eigen product, zoals een CD, boek, film, expositie. Of een openbaar optreden zoals dit concert in Muzelinck in Oss. Afgelopen jaar resulteerde de zevende editie zelfs in een On Tour versie op 17 november in het CKE Eindhoven.
Iedereen is van harte welkom om zondag 8 maart te komen kijken en luisteren in Muzelinck Centrum voor de Kunsten, Raadhuislaan 18 te Oss. Het festival duurt van 11.00 tot 13.00 uur. De deur gaat al om 9.00 uur open, want het gaat behalve om muziek ook om de ontmoeting. De toegang is gratis, maar een donatie wordt gewaardeerd. Voor meer informatie zie www.gleveris.nl

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
11:00 t/m 13:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.probeerprojectenautisme.nl/