Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gezocht: Tuinen en acts voor amateurkunst festival Gluren bij de Buren in Nijmegen

13 maart - 08:00 t/m 12 mei - 17:00

Gratis

Gezocht: Tuinen en acts voor amateurkunst festival Gluren bij de Buren in Nijmegen

Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei

 

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt tuinen en acts. Gluren bij de Buren komt voor de eerste keer naar Nijmegen op zondag 30 juni 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het gazon als podium, in Zwanenbeld tot Hunnerberg. Tuinen en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

 

Allerlei soorten optredens zijn denkbaar op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook tuinen in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het tuintheater.

 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

 

Het festival vindt plaats in 29 gemeenten: Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Sittard-Geleen, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren Nijmegen

Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00

Waar: In alle wijken van Nijmegen

Entree: Eigen bijdrage

Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 12 mei via www.glurenbijdeburen.nl

Gegevens

Begin:
13 maart - 08:00
Einde:
12 mei - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
www.glurenbijdeburen.nl

Locatie

Nijmegen
Van Rosenburgweg 6
Nijmegen, 6535TM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie