Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jennifer Porter naar De Waard van Kekerdom

8 november 2019 - 20:00 t/m 23:00

Gratis

Na een aantal geslaagde concertreeksen in de regio Berg en Dal, presenteert Real Roots Cafe LIVE op vrijdag 8 november a.s. een live optreden van de Jennifer Porter.

Jennifer Porter is een enorm getalenteerde artieste, die zowel in de jazz, blues, country en zelfs in opera actief is. Deze oogstrelende jonge vrouw heeft een tweedegraads zwarte band in Tai Jujitsu en heeft daarvoor een voortgezette opleiding gevolgd in Kali en Jeet Kun Do. Een mooiere en krachtigere introductie konden we even niet voor u bedenken.

Als muzikant stond Porter al op jonge leeftijd voor grote klassieke en jazzorkesten te zingen, waaronder het wereldberoemde Glenn Miller Orchestra. Daarnaast is Porter ook een volleerd Blues-pianiste en speelde ze met accordeonist C.J. Chenier (John Mayall, Paul Simon). Oorspronkelijk opgeleid als operazangeres en klassiek pianiste, houd ze zich live moeiteloos overeind met haar brede muzikale pallet, dat momenteel varieert van Jazz, Blues en Country.

Naast het nodige eigenwerk zal Jennifer Porter deze avond ook eigenzinnige covers van Rolling Stones. Bette Midler, Bob Dylan, Tom Waits, Van Morrison en Joe Cocker brengen. Het Nederlandse Blues Magazine pretendeerde zelfs dat liefhebbers van het warme soulvolle werk van Norah Jones, Jennifer Porter niet mogen missen.

Entree, voor dit avondvullende concert GRATIS. Aanvang is 20:00. In verband met een beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Cafe website (www.realrootscafe.com) of via e-mail realrootscafe@gmail.com

Gegevens

Datum:
8 november 2019
Tijd:
20:00 t/m 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/315644332430272/

Organisator

Real Roots Cafe LIVE
Telefoon:
0612048708
E-mail:
realrootscafe@gmail.com
Website:
https://www.realrootscafe.com/

Locatie

De Waard van Kekerdom
Weverstraat 94
Kekerdom, 6579 AG
+ Google Maps