Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jim van der Zee, muziek maken voelt weer goed

25 september 2022 - 15:00 t/m 18:00

€15

Op zondagmiddag 25 september 2022 komt niemand minder dan Jim van der Zee een Real Roots Cafe LIVE sessie doen in Grand Café De M’ooije Waard, aan de Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

De livemuziek matinees, in Grand Café De M’ooije Waard, zijn in de regio Berg en Dal inmiddels een begrip geworden. Eerlijke livemuziek, in een ruime huiskamer waar je bovendien op je wenken bediend wordt, blijkt een geslaagd concept. De luxe livingroom stroomt telkens gezellig vol met een relaxed publiek uit alle windrichtingen van het land. De sfeer is uitstekend en de geboden muzikale kwaliteit is van een bijzonder hoog niveau.

Vier jaar geleden won Jim van der Zee de achtste editie van The Voice of Holland. Wat volgde was een soort van rollercoaster rit waar Jim niet echt gelukkig van werd. Het werd uiteindelijk een zoektocht naar de mens achter hemzelf. Toen zijn liveoptredens stilvielen door de coronacrisis besefte hij al snel dat dit de rust gaf die hij nodig had. Dit bracht hem terug naar zijn roots, muzikant worden en doen waar je achter sta. Met zijn donkerbruine loepzuivere stemgeluid schrijft hij tegenwoordig liedjes met een heldere boodschap. “Ik wil dingen vertellen en doen om de juiste redenen”, zegt hij daarover. Jim beschikt over de gave om, op vrijwel iedere locatie, een breed publiek aan te trekken. Muziek maken voelt weer goed en dat zal hij u ook deze middag laten horen.

De entree voor deze Real Roots Cafe LIVE sessie bedraagt € 15,00 en € 17,00 contant aan de kassa. Pinnen aan de kassa is niet mogelijk.

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
15:00 t/m 18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
https://www.realrootscafe.com/webshop/jim-van-der-zee/

Organisator

Real Roots Cafe LIVE
Telefoon:
0612048708
E-mail:
realrootscafe@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Grand Café De M’ooije Waard
Sint Willibrordstraat 20
Millingen aan de Rijn, 6566 DD
+ Google Maps
Telefoon:
0481 434 430
Bekijk de site van Locatie