Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kletskoppen Festival

18 februari - 09:30 t/m 16:30

Gratis

Op zondag 18 februari 2024 vindt een nieuwe editie plaats van het Kletskoppen Kindertaalfestival. Taalonderzoekers van de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek laten je daar op een verrassende manier kennismaken met de bijzondere wereld van taal en taalonderzoek.

Op deze wetenschapsdag voor het hele gezin kunnen kinderen van twee tot twaalf jaar onder andere draaien aan het Talenrad van Fortuin, meedoen aan de vreemde talenbingo en een potje Ren je rot! spelen.

Het festival wordt geopend met de voorstelling WALvis, een muzikale, interactieve voorstelling over de vriendschap tussen een walvis en een mens. Ook zijn er optredens van de kinderboekenschrijvers Mark Haayema en Sanne Rooseboom, gaan we liedjes zingen met Collin Hoeve en gaan de kinderen zelf aan de slag met theaterlezen. We sluiten de middag af met een voorstelling van Letter Belangrijk, een muzikale theatergroep uit Nijmegen.

Naast allerlei interactieve taalspelletjes, workshops en optredens voor de kinderen is er ruimte voor ouders om al hun vragen te stellen. Experts op het gebied van onder andere taalontwikkeling en meertaligheid zitten voor hen klaar.

Kinderen van twee  tot en met twaalf jaar, (groot)ouders, leerkrachten, docenten en studenten zijn van harte welkom op deze dag.

Entree is gratis!

Voor meer informatie, zie www.kletskoppenfestival.nl

 

 

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
09:30 t/m 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
www.kletskoppenfestival.nl

Locatie

Bibliotheek Mariënburg
Mariënburg 29
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps