Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunstcafé met Arthur Brand en SpaceCowboys

8 november 2019 - 17:00 t/m 19:00

Het Kunstcafé is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule. Het laatste Kunstcafé van 2019 op 8 november zit dan ook weer boordevol interessante items. De avond start met een bijdrage van kunstdetective Arthur Brand over kunstcriminaliteit, getiteld ‘Alles wat je niet mag weten over de kunstwereld”. Brand signeert zijn boek “Paarden van Hitler” . Na de pauze tonen de SpaceCowboys hun plannen voor de Waterwolf, een kunstopdracht die zij in opdracht van het Besiendershuis in Nijmegen hebben uitgevoerd.

Verder presenteert museumdirecteur Hedwig Saam weer een van haar favoriete museumobjecten en toont Marja Begheyn-Huisman een verrassend onbekend voorwerp uit het depot. Tijdens ‘Uit het Hart’ staat de microfoon open voor iedereen die in één minuut iets wil vertellen over een initiatief op het gebied van kunst en cultuur in en om Nijmegen. De avond wordt gepresenteerd door Babette Degraeve.

Het Kunstcafé – op de galerij van Museum Het Valkhof – duurt van 17.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis.

Valkhof Kunstcafé
Valkhof Kunstcafé is een initiatief van de Vrienden van Museum Het Valkhof, in samenwerking met het museum. Het is een podium voor wat leeft in de wereld van de beeldende kunst, in en buiten Nijmegen. Muziek, drankjes en hapjes dragen verder bij aan een informele sfeer. Het volgende Kunstcafé in 2019 is op vrijdag 8 november. Wie op de hoogte wil blijven van Valkhof Kunstcafé, meldt zich aan voor de digitale nieuwsbrief van Museum Het Valkhof.

Gegevens

Datum:
8 november 2019
Tijd:
17:00 t/m 19:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://tentoonstellingen.museumhetvalkhof.nl/zien-en-doen/activiteiten/kunstcaf%C3%A9/

Locatie

Museum Het Valkhof
Kelfkensbos 59
Nijmegen, 6511 TB Nederland
+ Google Maps