Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kunstexpositie: “Welkom Thuis”

11 augustus 2019 - 08:00 t/m 25 augustus 2019 - 17:00

Van 11 tot en met 25 augustus is de kunstexpositie ‘Welkom Thuis’ te zien in de Sint Nicolaaskapel in Nijmegen. Hier worden de twintig mooiste schilderijen van de jaarlijkse schilderwedstrijd van de Gebroeders van Lymborch tentoongesteld. Op 25 augustus zal de winnaar bekend gemaakt worden bij de opening van het Gebroeders van Lymborch Huis op Burchtstraat 63 te Nijmegen.

Thema ‘Welkom Thuis’
Dit jaar is het thema van de schilderwedstrijd: “Welkom Thuis”. De Gebroeders van Lymborch zijn ooit begonnen met schilderen op Burchtstraat 63. Deelnemende schilderijen moeten geïnspireerd zijn op het thema en het werk van de Gebroeders. Alles is mogelijk, zolang het maar refereert aan de werken van de Gebroeders van Lymborch.

Stem op je favoriet!
De twintig mooiste schilderijen worden vanaf 11 augustus tentoongesteld in de Sint Nicolaaskapel. Dit is tevens een verkoopexpositie voor de kunstenaars.

Deze twintig werken kunnen door het publiek op de website van de Gebroeders van Lymborch bekeken en beoordeeld worden. Daarnaast kijkt ook een vakjury naar de kunstwerken. Deze jury bestaat uit Michel Alders, Sjaak Kaashoek en Carla Dijs.

De prijsuitreiking
De prijsuitreiking is op zondagmiddag 25 augustus in het Gebroeders van Lymborch Huis. Dan zal de jury bekend maken welk schilderij ervandoor gaat met de publieksprijs en welk met de juryprijs.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over het Gebroeders van Lymborch Huis en de schilderwedstrijd op www.gebroedersvanlymborch.nl

Gegevens

Begin:
11 augustus 2019 - 08:00
Einde:
25 augustus 2019 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Website:
www.gebroedersvanlymborch.nl

Locatie

Nicolaaskapel
Valkhofpark
Nijmegen, 6511 VL
Website:
www.valkhof.nl/contact

Organisator

Gebroeders van Lymborch
Telefoon:
024 3810980
E-mail:
secretariaat@gebroedersvanlymborch.nl
Website:
https://gebroedersvanlimburg.nl