Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Loco Loco Discoshow – Dance Dance Dance

6 maart - 20:30 t/m 23:00

€15,

De Loco Loco Discoshow is al jaren een begrip in het feestcircuit. Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase.

Deze dj’s gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een dj met korfbalbekers en bladblazers? De Loco’s schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Disco, new wave, rock en onvervalste meezingers, maar ook vette partyknallers en dansplaten van de 90’s tot nu.

Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde Sambaballen wedstrijd en de Vlaggenzwaai competitie. Het publiek kan hiermee schitterende sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk!

Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
20:30 t/m 23:00
Kosten:
€15,
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.cardotheater.nl/programma/2019-2020/20200306-loco-loco-discoshow

Organisator

Cardo Theater
Telefoon:
088 779 20 92
E-mail:
cardo@pluryn.nl
Website:
www.cardotheater.nl

Locatie

Cardo Theater
Nijmeegsebaan 9
GROESBEEK, 6561 KE
+ Google Maps
Telefoon:
088 779 20 92
Website:
www.cardotheater.nl