Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MEXTRA Admin Training december 2019

12 december 2019 - 09:30 t/m 12:30


Voor wie?


Deze training is speciaal voor MEXTRA Beheerders en MEXTRA SuperUsers.


Als Admin kan je soms vragen krijgen waar je niet direct het antwoord op weet. Of je hebt de Admin-taak van iemand overgedragen gekregen. Dan is het fijn om je vaardigheden snel en effectief bij te spijkeren met een MEXTRA Admin Training.Wat komt er aan bod?


We gaan van start met uitleg die zich toespitst op het Admin gedeelte van MEXTRA. Maar al snel gaan we aan de slag met vragen van deelnemers, zo kan je ook van elkaar leren. Tijdens deze training ga je in je eigen MEXTRA omgeving aan de slag. Wat je leert, kan je meteen toepassen.


De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Waarbij vaak ervaringen worden uitgewisseld.Praktische informatie


Deze training vind plaats in ons trainingslokaal in Nijmegen. Naar deze training neem je je eigen laptop mee, er is goede WIFI aanwezig en voldoende stroomcontactpunten.


Parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt zijn op loopafstand.

Kosten en betaling


Deze training kost € 250,- excl BTW. Je reserveert door je via EventBrite aan te melden. Op de pagina staat dat het evenemt gratis is om te voorkomen dat je direct moet betalen. Dit kunnen we helaas niet aanpassen. De factuur wordt achteraf bij jouw organisatie in rekening gebracht. Je kan tot minimaal twee weken voor de training je reservering kosteloos intrekken.

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
09:30 t/m 12:30
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mextra-admin-training-december-2019-52152461416?aff=ebapi

Organisator

MEXTRA
Website:
https://mextra.nl

Locatie

MEXTRA Trainingslokaal
Ridderstraat 29
Nijmegen, GE 6511 TM Netherlands
+ Google Maps