Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerk Zakenvrouwen – Business Breakfast – Regio Nijmegen

17 september 2019 - 07:45 t/m 10:15
Kom ook samen business genereren en inzichten delen met andere ambitieuze vrouwelijke entrepreneurs en intrapreneurs. Tijdens een heerlijk powerontbijt op een stijlvolle locatie!

Netwerk Zakenvrouwen
is de plek voor vrouwelijke purpose-gedreven entrepreneurs en intrapreneurs die de ontembare drive hebben om zichzelf en hun business en carrière altijd weer verder te ontwikkelen. In meerdere regio’s komen we maandelijks offline bij elkaar om mooie samenwerkingen aan te gaan en ons verder te ontwikkelen. Zeker geen theekransje dus, maar een krachtig netwerk waar business doen vanuit een zuivere intentie wordt gewaardeerd. Doel van ons netwerk is om ondernemers en professionals in loondienst te connecten, onze kennis en expertise te delen, en aan te moedigen om samen business te genereren.

Tijdens het ontbijt zal iedere aanwezige de ruimte krijgen om 1 min te pitchen. Vervolgens pakken we dieper door wat we businesswise voor elkaar kunnen betekenen. Onze visie is dat je trots mag zijn op jouw commercialiteit. Commercialiteit zorgt voor groei, voldoening en maakt zoveel meer mogelijk voor jezelf en voor anderen. Of je dit nu net verder aan het ontwikkelen bent of al verder bent. Maakt niet uit. We helpen elkaar groeien hierin. Ons streven is niemand de deur uit zonder inzicht, contact of nieuwe klant.


Kosten: de eerste bijeenkomst die je volgt van Netwerk Zakenvrouwen is altijd GRATIS. Je kunt ervaren of het netwerk je ligt en andersom ook. Het enige wat we vragen is om je ontbijt ( buffetvorm incl. div. dranken)  te betalen contact na afloop van het deze Meeting.  De kosten hiervoor zijn € 20,-. Na deze bijeenkomst kun je zelf beslissen of je lid wilt worden. Op http://www.netwerkzakenvrouwen.nl vind je hier meer info over.

Blok de datum in je agenda en bestel snel je Vol=vol. Aangezien het hier om een exclusieve netwerkclub waar op een integere manier zaken doen met elkaar voorop staat, zitten onze bijeenkomsten snel vol. Meld je dus snel aan.

Voor het gehele overzicht van evenementen van netwerkzakenvrouwen:http://www.netwerkzakenvrouwen.nl/meetings.
Wil jij graag structureel meer business uit je netwerkactiviteiten halen? Vraag dan ons gratis strategieplan aan:     10 Nieuwe high-fee klanten door te netwerken! https://www.netwerkzakenvrouwen.nl/#ebookoptin
Gegevens

Datum:
17 september 2019
Tijd:
07:45 t/m 10:15
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.com/e/netwerk-zakenvrouwen-business-breakfast-regio-nijmegen-tickets-67721289199?aff=ebapi

Organisator

Netwerk Zakenvrouwen

Locatie

Landgoed Brakkesteyn
285 Driehuizerweg
Nijmegen, GE 6525 PL Netherlands
+ Google Maps