Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Niet Schieten – 25 jaar lust en leed

26 september - 19:00 t/m 20:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 21:00, repeating indefinitely

€19,00

 

Maarten, Arend en Erik nog één keer met z’n drieën!

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Vanaf ons allereerste seizoen zijn ze dan ook in ons theater te zien.

Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie.

Ze komen speciaal voor u naar ‘t Mozaiek om de mensen uit Wijchen haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt… Voor de één een feest van herkenning …voor de ander een hilarische openbaring! U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

NB: Het werk van Niet Schieten! wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
19:00 t/m 20:15
Kosten:
€19,00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen/

Organisator

‘t Mozaïek
Telefoon:
0246450455
E-mail:
kassa@mozaiekwijchen.nl
Website:
http://www.mozaiekwijchen.nl

Locatie

‘t Mozaïek
Campuslaan 6
Nijmegen, 6602 HX Nederland
+ Google Maps