Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schuum | Mozarella & Black Hat White Hat

11 oktober - 15:30 t/m 17:00

€2,50

Maandelijks lanceert Schuum een nieuwe oogst lokale artiesten in jouw favoriete café in Nijmegen. Schuum verwelkomt elke creatieveling met zelfgeschreven muziek: net uit de oefenruimte of met al een berg aan vlieguren. Hier ontdek je muziek van Nijmeegse bodem!


Mozarella is een singer-songwriter uit Nijmegen. Ze begon in 2013 met het schrijven van haar eigen muziek en begon kort daarna met optreden. Ze schrijft persoonlijke en filosofische nummers op gitaar en piano. Focus ligt hierbij op poëtische teksten en haar heldere, originele stem. Haar optredens zijn heel eerlijk; ze is niet bang om haar hart even open te stellen en mensen naar binnen te laten kijken.

Black Hat White Hat (BHWH) is een spinoff van DIX/Steve Duke & The Earles. Gitarist Ray Van Haalen en singer songwriter Erik van Oijen spelen samen met Ray’s dochter Lucy Van Haalen nummers die doen denken aan het werk van Gillian Welch & Dave Rawlings en Gram Parsons & Emmylou Harris. Black Hat White Hat is folk en alt-country van buitengewone warmte en diepte.

Gegevens

Datum:
11 oktober
Tijd:
15:30 t/m 17:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Website:
https://thiemeloods.nl/activiteit/schuum-mozarella-black-hat-white-hat/?instance_id=1926

Organisator

thiemeloods
Telefoon:
06 38 12 56 39
E-mail:
info@thiemeloods.nl
Website:
www.thiemeloods.nl

Locatie

Thiemeloods
Leemptstraat 34
Nijmegen, 6512 EN
+ Google Maps
Telefoon:
06 38 12 56 39
Website:
www.thiemeloods.nl