Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Stadsschouwburg Nijmegen biedt podium aan Theater AanZ

12 september 2019 - 13:00 t/m 14:00

€5

Theater AanZ is een theatergroep waar Nijmegen trots op mag zijn. Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging biedt daarom graag een podium aan dit gezelschap. Theater AanZ krijgt momenteel veel landelijke erkenning, ook door minister Ingrid Van Engelshoven. Lieke Jordens, programmeur theater, vindt het tijd om deze theatergroep ook aan het grote publiek te presenteren. “Daarom slaan wij de handen ineen voor deze co-productie. De voorstelling LEEF! is eenmalig te zien in het Theatercafé van de Stadsschouwburg. Mis het niet!”

Theater AanZ maakt voorstellingen over onder andere identiteit, gender en seksuele diversiteit. Dit resulteert in voorstellingen dicht op de huid van de bezoeker en met grote impact. Ze spelen vaak voor scholieren, op bijvoorbeeld het Voortgezet Onderwijs en MBO, waardoor ze voor veel andere theaterliefhebbers onzichtbaar zijn. Dat vindt Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging zonde en daarom is er in september een speciale voorstelling waar kaartjes voor gekocht kunnen worden.

Tickets van € 5,- zijn te koop via de website van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw de Vereeniging. De voorstelling ‘LEEF!’ van Theater AanZ speelt op donderdag 12 september 2019 om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 14:00 uur.

Gegevens

Datum:
12 september 2019
Tijd:
13:00 t/m 14:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsschouwburg Nijmegen
Keizer Karelplein 32h
Nijmegen, 6511 NH Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/