Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tangoconcert La Lunfardita in Trianon

1 april - 20:30 t/m 23:00

€10

Op woensdag 1 april a.s. gaat de groep La Lunfardita haar nieuwe album “Bohemia Atlantica” presenteren in muziekcafé Trianon, Berg en Dalseweg 33 te Nijmegen.
La Lunfardita slaat een brug tussen authentieke tango en gipsyjazz. De charismatische zangeres Carol Dubios neemt de luisteraar mee naar het Argentinië van de jaren 30. Ze is geboren in Buenos Aires, maar woont al jaren in Madrid. Daar heeft ze aansluiting gevonden bij de ster-accordeonist Jesus Peñaranda. Al snel werd er een kwartet gevormd met gitarist Simon Cuenca en bassist Alejandro Ollero, bekende musici uit de Madrileense muziekscene.

Met haar stem betovert Carol Dubois haar publiek; soms hees, fluisterend en dan weer expressief. Zij spoort met haar zang en dans haar begeleiders aan het uiterste te geven. De muziek van La Lunfardita kenmerkt zich door straffe gitaarritmes, virtuoze accordeonsolo’s en de donkere sfeer van de contrabas. Gipsyflamenco gitarist Manito is deze avond gastmuzikant. Dit optreden belooft een en al Argentijnse passie en gipsy temperament. Een absolute must see voor de liefhebber.
De aanvang 20.30 uur entree €10,- reserveren via www.trianonnijmegen.nl

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
20:30 t/m 23:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Website:
https://trianonnijmegen.nl/index.php/agenda/27-la-lunfardita-manito

Locatie

Club Trianon
Berg en Dalseweg 33
Nijmegen, 6521BA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0243229189
Website:
www.trianonnijmegen.nl