Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tom Neven in de Sint-Jacobskapel

12 oktober 2019 - 20:30 t/m 22:30

Gratis

Op zaterdagavond 12 oktober komt Tom Neven om 20:30u optreden voor Cozy Concerts Nijmegen in de Sint-Jacobskapel in de Benedenstad.
De Brabantse singer-songwriter Tom Neven creëert zijn eigen universum met ontroerende, minimalistische muziek. Pers en publiek reageerden unaniem lovend op zijn debuutplaat ‘Closer’ uit 2016.
Het leverde hem optredens op met A Balladeer en bij Radio 2. Ook mocht hij zijn tv-debuut maken bij VPRO’s Vrije Geluiden en stond hij in 2017 geprogrammeerd op het prestigieuze Naked Song festival in Eindhoven. ‘Closer’ is een persoonlijke plaat, die zowel thuis als live de volle aandacht vasthoudt. Dichterbij kan een muzikant niet komen.
Tom Neven over zijn eigen muziek: “Mijn doel was simpel: een album maken met mooie en eerlijke luisterliedjes. Het gaat me daarbij niet zozeer om de perfectie, maar puur om het juiste gevoel dat ik wil overbrengen. Via mijn muziek wil ik zo dichtbij mogelijk bij de luisteraars komen, alsof ik in hun huiskamer zit. En met ‘Closer’ is dat wat mij betreft goed gelukt”.

Toegangsprijs €15 in de voorverkoop en €18 aan de deur
Website: cozyconcerts.nl
Sint-Jacobskapel, Glashuis 4, 6511CR Nijmegen

Gegevens

Datum:
12 oktober 2019
Tijd:
20:30 t/m 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
www.cozyconcerts.nl

Organisator

Cozy Concerts Nijmegen
E-mail:
info@cozyconcerts.nl
Website:
www.cozyconcerts.nl

Locatie

Sint-Jacobskapel
Glashuis 4
Nijmegen, 6511CR
+ Google Maps
Website:
www.cozyconcerts.nl