Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wintertuinsessie Simon Mamahit: De toekomst van hiphop

26 maart - 20:00 t/m 22:00

€7,50

Donderdag 26 maart staat Brebl in het teken van hiphop. Rapper, Onderwijskundige en Cultureel Onderzoeker Simon Mamahit (Disci) gaat tijdens zijn talkshow in gesprek met twee opkomende rappers, Dani Apeldoorn en Aziz Wrijving, over de thema’s en het imago van de Nederlandse hiphop-scene. Aafje de Roest heeft een PhD in hiphopstudies en reflecteert op het thema. Daarnaast laten de rappers van Young Talents van zich horen.

Nederlandse hiphop is volwassen geworden en niet meer weg te denken uit de huidige popcultuur. Tijdens deze sessie zoekt Simon de verbreding op: Hoe gaan makers om met de veranderingen in de scene? Op welke manier ontwikkelen rappers, teksten en het imago van hiphop zich? Wat zegt bovendien de cultuursector, de academie en ‘De sector’ van deze ontwikkelingen?

Simon Mamahit is rapper, presentator, onderzoeker en beleidsadviseur. In 2012 won hij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, tourde door Nederland en Europa in verschillende bands en formaties en heeft inmiddels een aardige discografie opgebouwd. In het bezit van een masterdiploma Onderwijskunde is hij al enige tijd actief in beleid met een focus op talentontwikkeling en urban culture.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
20:00 t/m 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/171706280755918/

Locatie

Brebl
Waalbandijk, 14, e/f
Nijmegen, 6541 AJ
+ Google Maps
Telefoon:
0653398204
Website:
https://www.facebook.com/dollhousequeerparty/