BliXem is een eetcafé, waar je ook mooie cadeaus vindt, en een cateringbedrijf waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en leren onder professionele begeleiding. Rustig van een ontbijtje genieten, vergaderen, met goed gezelschap lunchen of dineren… het kan bij ons allemaal!

Guus stelt zich voor.

Hoi! Mijn naam is Guus, 24 jaar en ben inmiddels 1 jaar werkzaam bij BliXem. Mijn passie is gastheerschap, daarom werk ik in de bediening bij het eetcafé en ga ik mee naar cateringen. Ik vind het fijn om onze gasten welkom te heten en een leuke middag of avond te bezorgen. Wat ik nog wil leren is productkennis en wijn-spijs combinaties, zodat ik dit toe kan passen tijdens het werk. Ik heb een vorm van autisme, bij BliXem krijg ik de tijd om mezelf te ontwikkelen. BliXem biedt mij een mooie tussenfase tussen dagbesteding en regulier horeca-werk. Graag heet ik u binnenkort van harte welkom bij BliXem!
Groeten Guus

Meer info:
Wil jij ook net als Guus bij BliXem werken en het horecavak leren van professionals? Mail dan je motivatie naar ai@blixemnijmegen.nl, dit kun je zelf doen of vraag je begeleider je te helpen.