BliXem is een eetcafé, waar je ook mooie cadeaus vindt, en een cateringbedrijf waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en leren onder professionele begeleiding. Rustig van een ontbijtje genieten, vergaderen, met goed gezelschap lunchen of dineren… het kan bij ons allemaal!

Bedrijfslunch, verjaardag, koffietafel, high tea, busreis, picknick, borrel of feest? Wij zorgen graag voor uw catering op locatie. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fouad stelt zich voor.

Hoi, ik ben Fouad, ben 41 jaar en werk al 5 jaar bij BliXem. Mijn werkzaamheden zijn verschillende soorten koffies maken: cappuccino, latte macchiato, espresso, Spanish en Irish coffee, als een echte barista. Ik werk met veel plezier en soms ben ik wel in voor een grapje. Soms mag ik ook rustig werk doen als schorten strijken, was vouwen of bestek poleren. Ik hou ook van doorwerken en wil dat alle gasten de koffies lekker vinden en men blij het eetcafé verlaat.

Ik hoop jullie zo snel mogelijk te ontmoeten of ontvangen in ons eetcafé om mijn baristakunsten te laten zien!

Meer info:
Wil jij ook net als Fouad bij BliXem werken en het horecavak leren van professionals? Mail dan je motivatie naar ai@blixemnijmegen.nl, dit kun je zelf doen of vraag je begeleider je te helpen.

BliXem eetcafé en cadeaus | Groesbeekseweg 75, Nijmegen | (024) – 388 86 78
BliXem catering | Fort Kijk in de Potstraat 58, Nijmegen |(024) – 324 31 49

www.blixemnijmegen.nl