BliXem is een eetcafé, waar je ook mooie cadeaus vindt, en een cateringbedrijf waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken en leren onder professionele begeleiding. Rustig van een ontbijtje genieten, vergaderen, met goed gezelschap lunchen of dineren… het kan bij ons allemaal!

Hannah stelt zich voor.

Hallo mijn naam is Hannah, ik ben 18 jaar en werk nu ongeveer 1 jaar bij BliXem. Ik sta in de winkel dus draai ik de kassa, help ik klanten en pak leuk cadeautjes in. Ik heb autisme en ADHD dus worden dingen mij soms te veel, ik moet nog leren om dit aan te geven, maar ik heb de ruimte om fouten te maken en er van te leren.Ik ben blij met BliXem omdat ik hier een mooie start kan maken voor mijn toekomst.Het liefst zou ik ooit een online stripverhaal willen publiceren en groter worden met tekenen en ontwerpen. Voor nu is het fijn dat ik hier kan groeien en zou ik u willen uitnodigen om een kijkje te nemen in de cadeauwinkel van BliXem!
Groetjes, Hannah

Meer info:
Wil jij ook net als Hannah bij BliXem werken en het horecavak leren van professionals? Mail dan je motivatie naar ai@blixemnijmegen.nl, dit kun je zelf doen of vraag je begeleider je te helpen.