Bijna 25 jaar geleden, op 25 maart 1995, opende William Dieckmann zijn eerste winkel in ‘s-Hertogenbosch: Signore heren onder-, bad- & nachtkleding. Een tijd waarin internetverkoop, parallelimport, Black Friday en dergelijke niet of nauwelijks bestonden.

In de loop der jaren heeft William diverse winkels gehad in Arnhem, Veenendaal, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.. “In 2018 heb ik mijn winkel in Veenendaal verkocht en afgelopen jaar is Signore in ’s-Hertogenbosch gesloten. Bij Bofkont! in Nijmegen, was het einde van het huurcontract in zicht en ik heb de overweging moeten maken of het nog verstandig was om deze met 5 jaar te verlengen. De tijden zijn veranderd en de concurrentie via internet neemt steeds meer toe. Ik heb dan ook helaas moeten besluiten om de winkel te sluiten.” verteld William.

“We ondervinden ook steeds meer concurrentie van onze eigen leveranciers. Een van onze grootste merken gaf rondom Black Friday een hele week korting op de gehele collectie. De nieuwste collectie die wij zelf net binnen hadden was dus online al te koop met een fikse korting. Daar kunnen wij niet tegen concurreren. Het is erg jammer, vooral voor mijn collega Marij die al ruim 10 jaar bij Bofkont! werkzaam is.

Bofkont! is begonnen aan de leegverkoop en geeft nu korting op alle zwemkleding, ondergoed, nachtkleding, badjassen en sokken. De korting is op alle merken: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Schiesser, Muchachomalo, Diesel, Björn Borg en nog veel meer.  Wees er snel bij want op is op en in dit geval is weg echt weg.

Bofkont! is op maandag gesloten, maar de rest van de week bent u van harte welkom.

Medio juni 2020 zal Bofkont! definitief zijn deuren sluiten.

Bofkont! heren onder-, bad- & nachtkleding, Moenenstraat 7, 6511 LZ Nijmegen, 024-3604525.