Sinds begin 2022 is Brouwerij Wijchense Schòne in handen van drie enthousiaste nieuwe eigenaren; Lenn Janssen, Marijn van Kraaij en Pim Tromp. Met deze overname laten ze de regio Nijmegen-Wijchen weer genieten van hun bieren als Blonde Dern, Dukzat, Hittepetit, Wanne Kwats en Houje Wâ. Momenteel wordt er hard gewerkt om de eerste slijterijen en horeca van bier te kunnen voorzien.

Ook is de webshop inmiddels gelanceerd, waar je deze maand nog een pre-order bestelling kan plaatsen. Kijk hiervoor op de website of scan de QR-code. Door nu een bestelling te plaatsen geef je ze een kickstart en ben je de komende jaren verzekerd van het lekkerste speciaalbier uit Wijchen!

Van verschillende speciaalbieren maakt Wijchense Schòne ook bierazijn. Een uniek natuurlijk product wat voor vele culinaire doeleinden kan worden gebruikt, zoals dressings en marinades. Daarnaast organiseren ze brouwworkshops, proeverijen en rondleidingen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de brouwerij, volg dan zeker de socials van Brouwerij Wijchense Schòne.

Kastanjepad 18, Wijchen | Wijchense Schone.