In Winssen en omstreken is De Arend al eeuwenlang een begrip. Het familiebedrijf startte in 1899 als dorpscafé, maar kreeg er in de loop van de tijd diverse functies bij. De nieuwste aanwinst: een restaurant, iets dat deze sfeer- en smaakmakers met hun rijke historie in gastvrijheid op het lijf geschreven is!

“Huiselijke intimiteit en gastheerschap voeren de boventoon, terwijl we je verrassen met bijzondere smaken die we met de grootste zorgvuldigheid aan je serveren”, aldus mede-eigenaar Huub Tromp. De Arend is letterlijk van alle markten thuis. Groot geworden door feesten, partijen en (bedrijfs)evenementen op locatie, bemind om haar rol als initiatiefnemer en organisator van het Winssense Bloei Festival en de eigen kermistent. De Arend blinkt niet alleen uit in gastheerschap; De Arend verbindt!

Restaurant & Gasterij

Sinds medio vorig jaar heeft De Arend er een restaurantfunctie bij en daarmee is er eigenlijk geen tak van sport meer die De Arend níet in huis heeft. Het restaurant staat voor ‘durpse gezelligheid’ én culinair genieten. “Dat uit zich in herkenbare gerechten van hoogstaande kwaliteit. ”Kom je met een groep? Dan is de gasterij perfect. Of je nu een jubileum met familie viert, een productpresentatie vanuit je bedrijf organiseert, of een rustieke omgeving zoekt om na een uitvaart samen te zijn, deze locatie is multifunctioneel en daarmee geschikt voor ieder denkbaar moment. 

Gastheerschap als tweede natuur

“Op een steenworp afstand van Nijmegen en belangrijke uitvalswegen, is Winssen ideaal”, aldus Huub. Samen met broer Stijn en vader Hubert en een enthousiast team van echte smaakmakers staan zij klaar om de gast een fijne beleving te bezorgen. 

Liefde voor de regio

Naast liefde voor hun gasten, is er ook liefde voor de regio. De Arend werkt daarom zoveel mogelijk met ingrediënten afkomstig van lokale ondernemers en leveranciers.
Er wordt bijvoorbeeld lokaal vlees ingekocht, waarmee geregeld gerechten náást de reguliere kaart worden aangeboden. Van die reguliere kaart wisselt overigens iedere 2 weken een aantal gerechten en de verrassingsmenu’s zijn altijd buiten de kaart om.

Wordt vervolgd…

En dacht jij dat De Arend met catering op locatie, eigen evenementen, de gasterij en het restaurant nu echt álles biedt? Houd deze enthousiaste ondernemers dan vooral in de gaten, want er komt nog meer dit voorjaar

Notaris Stephanus Roesstraat 28, Winssen, T 0487 521 265

www.dearendwinssen.nl