Na 32 jaar Van Welderenstraat is Speelgoedwinkel De Regenboog naar een grotere locatie verhuisd: Hertogstraat 102 (het oude pand van Van der Stad, later de Feestexpert). Ingeborg Makkinje is een samenwerking aangegaan met Mark Ligteringen van Speelgoedwinkel Planet Happy uit Driebergen. Samen gaan ze het avontuur aan van een nieuwe speelgoedwinkel op een plek die vier keer zo groot is als de winkel in de Van Welderenstraat.

Duurzaam speelgoed

Zowel Ingeborg als Mark zijn groot voorstander van duurzaam speelgoed. Met merken als HABA, BRIO, DJECO, OSTHEIMER en GRIMM’S had Ingeborg al een ruim assortiment in haar winkel. Helaas was de verkoopruimte te klein om alles te laten zien wat zij wilde. Met kunst en vliegwerk, schuiven en stapelen werden de producten in De Regenboog getoond, waarbij merken als PLAYMOBIL en LEGO noodgedwongen afvielen. Toch stonden er meer dan 90 merken in het oude pand. Maar krap was het wel. Door het verdwijnen van veel speelgoedwinkels in Nijmegen werd het bij De Regenboog steeds drukker. Reden voor Mark en Ingeborg om een kopje koffie te drinken. Ze waren er snel uit: Het is tijd om een mooie, grote speelgoedwinkel in Nijmegen neer te zetten. Voor Mark met zijn ondernemerskennis en voor Ingeborg met haar expertise in speelgoed én een voltallig team kundige medewerkers is dit een bijzondere samenwerking waar een prachtige nieuwe winkel uit is ontstaan.

Webshop

Ook de webshop van PLANET HAPPY is onderdeel van de nieuwe onderneming. Via de website van De Regenboog worden klanten doorgestuurd en kunnen zij online producten bestellen. Door de samenwerking van deze twee gedreven ondernemers zijn alle mooie merken die Ingeborg op haar verlanglijstje had staan meegekomen naar de “nieuwe” Regenboog. LEGO en PLAYMOBIL hebben veel ruimte gekregen naast de bestaande merken als JELLYCAT, SYLVANIAN FAMILIES, SCHLEICH, SIGIKID en de al eerder genoemde merken.

Sinds 9 november is iedereen welkom in de nieuwe locatie aan de Hertogstraat 102. En kunnen ook Sinterklaas en de Kerstman met de verlanglijstjes naar de winkel komen.

Meer weten?
www.speelgoedwinkelderegenboog.nl
024 – 322 12 62