Daarmee is Golfbaan Het Rijk van Nijmegen de derde golfbaan in Nederland met deze unieke technologie. Iedereen kan er gebruik van maken, van beginner tot gevorderde golfer. Je hoeft geen lid te zijn van de golfbaan.

Je kunt met je eigen telefoon of tablet op alle 30 beschikbare afslagplaatsen gebruikmaken van het Trackman systeem. Speel een klein toernooi met vrienden, familie of gezin, speel diverse spellen met elkaar of krijg les van een van onze golfprofessionals. De mogelijkheden zijn oneindig en bieden veel spektakel en plezier.

Hoe werkt het?

Maak een gebruikersprofiel aan in de mobiele app van Trackman Golf (gratis te downloaden) en het slaan kan beginnen! De technologie meet nauwkeurig en geeft informatie over de balgegevens, waaronder balsnelheid, totale afstand, hoogte van de balvlucht en nog veel meer. Deze informatie wordt allemaal bijgehouden in de mobiele app.

Wat maakt het zo uniek?

Op de Trackman Range ervaar je golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een unieke golfervaring. Het is volledig weerbestendig en werkt onder alle omstandigheden. Daarnaast zijn er diverse spellen die gespeeld kunnen worden, individueel of met een groepje. Ga je een van deze uitdagingen aan?

– Hit it: Wie slaat het verst?
– Capture the flag: Degene met de meeste vlaggen wint.
– Bullseye: Wie slaat de ballen het dichts bij de vlag?
– Closest to the pin: Speel een Par 3 baan. Degene met de minste slagen wint!

Kennismaken met de Trackman Range

Wil je ervaren hoe het is om op de Trackman Range te spelen? Voor groepen vrienden, collega’s of families is er de mogelijkheid voor een Trackman golfclinic (minimaal 8 personen). Tijdens deze golfclinic geeft onze golfprofessional uitleg over de Trackman Range, het spelen van diverse golfbanen en de diverse spellen die je kunt spelen. Vervolgens ga je de uitdaging aan tegen elkaar door het spelen van één van de spellen. Combineer deze golfclinic met een borrel & bite arrangement wat zorgt voor een complete golfervaring.

De locatie

De Trackman Range is onderdeel van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Een golfbaan met 45 volwaardige holes in een schitterende, heuvelachtige omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Naast de Trackman Range beschikt de golfbaan over diverse andere oefenfaciliteiten en een sfeervol clubhuis. Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel. Onze gezellige lounge is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet je op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan.

Meer informatie vind je op: Het Rijk van Nijmegen.