Middenin het historisch stadscentrum van Nijmegen op de Grote Markt staat Hotel Restaurant Grand Café Karel. Gehuisvest in een prachtig nieuw ingericht monumentaal pand en direct gelegen aan het winkel- en uitgaansgebied.

Waarom zou je uitgerekend bij Karel gaan eten en drinken? Niet alleen vanwege de eerlijke ingrediënten, ook vanwege het concept. Als hoofdgerecht kies je namelijk niet alleen voor vlees-, vis- of vegetarisch, je kiest daarnaast óók een van de acht groentegerechten, plus een van de negen bijgerechten. Je hoeft bij Karel dus niet af te wachten wat je bij je hoofdgerecht geserveerd krijgt, maar je stelt je volledige hoofdgerecht zélf samen.

Regionaal & biologisch

Karel werkt veel met regionale en biologische producten. Zo komen de vleesproducten uit de regio en zijn de koffie, bieren, wijnen en brood biologisch. Op de kaart is aangegeven of iets vegetarisch, regionaal of biologisch is. Ook biedt Karel een uitgebreid assortiment glutenvrije gerechten aan en staan op de drankkaart 10 open wijnen en een flink aantal speciaalbieren, waaronder ook regionale bieren uit de Nijmeegse brouwerij Oersoep.

‘Je stelt je volledige hoofdgerecht zélf samen’

Iets te vieren?

Op de eerste verdieping heeft Karel een “Keizerzaal”, ingericht in dezelfde stijl als beneden en met een aparte bar. Deze gezellige ruimte is uitermate geschikt voor een besloten feestje of etentje. Wil jij je gasten bijvoorbeeld ontvangen met een welkomstdrankje? Wil je zelf de muziek verzorgen, of laat je dat liever aan een dj over? En wil je daar een beamer bij, om beelden bij de muziek te tonen? Wil je een lopend buffet of liever lekkere hapjes gedurende de hele avond? Bij Karel kan het allemaal, in een prachtige ruimte met eigen bar en uitzicht over de Grote Markt. De ruimte is naar wens in te richten voor een gezelschap tot 80 personen.

Overnachten?

De hotelkamers van Karel beschikken over een eigen badkamer, flatscreen tv en een heerlijk comfortabel bed. In het hotel is er 24-uurs service.

Reserveren of meer weten? Kijk op www.hotelkarel.nl/restaurant, mail naar welcome@hotelkarel.nl of bel naar 024 – 360 3000.