Na ruim vier weken van noeste arbeid zijn sinds 14 februari 2020 de deuren van café de Deut aan het Koningsplein in Nijmegen weer open. En dat delen ze graag met onze trouwe én nieuwe gasten.

“Café de Deut is sinds 1993 een begrip in Nijmegen. Natuurlijk hebben we dat te danken aan een mooi assortiment aan bieren op fust en fles én zijn we sinds 2013 ook lid van de Alliantie van Biertapperijen. Maar café de Deut staat er ook om bekend dat het al jaren een haven is voor liefhebbers van ons kneuterig, nostalgisch interieur. Dat zouden we uiteraard nooit verloochenen en daarom is onze bestaande kitsch de afgelopen weken liefdevol door ons team opgelapt. Daarnaast zijn er enkele nieuwe stukken in het interieur opgenomen, uiteraard met behoud van ons knusse huiskamerkarakter.

Bierliefhebbers leggen we de komende tijd in de watten, nu we maar liefst 20 taps met bijzondere bieren hebben geïnstalleerd. Daarnaast hebben we nog zo’n 100 smakelijke brouwsels op fles. En om het af te maken is onze lunch en borrelkaart vernieuwd.

Huiskamercafé de Deut heeft een nieuw kitscherig jasje

Omdat we trots zijn op onze verbouwing en dit met onze gasten willen vieren, zetten we van 1 tot en met 4 maart a.s. onze nieuwe taps aan het werk. Je kunt dan alle tapbieren proberen voor de helft van de normale prijs.

Kom ook proeven van onze bieren en nieuwe sfeer!

Zet alvast in de agenda: St Patricks Day 2020, 15 maart (13:00 – 19:00 uur).”