Wat te kopen voor iemand “die alles al heeft”?
Hierna enkele ideeën waar iedereen bij mee is!

Dekker v.d. Vegt

Dekker v.d. Vegt Boekverkopers is sinds april 2014 weer een zelfstandige boekhandel in het centrum van Nijmegen. Zoek je een cadeau? Onze Inspiratie voor de feestdagen!boekhandel heeft ontzettend veel boeken over ontzettend veel onderwerpen op voorraad. Een fijne roman, een heerlijk kookboek, een voorleesboek, boeken over vogels, boeken om jezelf te ontwikkelen, boeken om de geschiedenis in te duiken, natuurlijk boeken over Nijmegen, spelletjes, puzzels en nog veel meer. Kortom voor iedereen is er iets te vinden! En we pakken het natuurlijk mooi in.
In het café van Dekker v.d. Vegt kun je rustig even zitten met een cappuccino en zelfgemaakt gebak of een lunch om je keuze te maken. Wil je online bestellen? Op www.dekkervdvegt.nl vind je onze webshop. Online, maar toch bij je eigen boekhandel, in je eigen stad!

Marikenstraat 29, Nijmegen | www.dekkervdvegt.nl | 024 – 302 0130

Inspiratie voor de feestdagen!

De Penshop

Al 65 jaar een begrip in Nijmegen! Een presentje voor kerst of welke gelegenheid dan ook? Bij de Pen Shop vind je een groot assortiment aan vul- en balpennen van alle grote merken. Om het kado persoonlijk te maken kunnen ze worden voorzien van een naam gravure. Ook voor vullingen en inkt is dit het adres. Schrijfmappen en pen etui’s zijn ruim in voorraad. Voor reparaties van jouw schrijfgerei hebben we een naam hoog te houden. Een bezoek aan onze winkel is een bijzondere ervaring, wij nemen nog écht de tijd voor een persoonlijk advies.

 

Van Welderenstraat 40, Nijmegen | www.penshop-nijmegen.nl | 024 – 322 90 32

Goudsmederij Ronald Reijnen maakt ruimte voor nieuwe modellen

In een karakteristiek pand aan de Nijmeegse Kannenmarkt zijn het atelier en de winkel van goudsmederij Ronald Reijnen gevestigd. Mínstens zo karakteristiek zijn de handgemaakte sieraden, gepresenteerd op stukken leisteen, nog afkomstig van de Stevenskerk. “Toen ik mijn school afrondde, kwam dit pand vrij. In 1988 begon ik, het was een droom die uitkwam”, aldus Ronald. “Het voelt nog als de dag van gisteren, maar nu is het tijd voor vernieuwingen.” Momenteel maakt de huidige collectie plaats voor nieuwe modellen, waarbij nspiratie voor de feestdagen!volop tegemoet gekomen wordt aan de rentrée van geel goud. Dus wil jij, zo met de feestdagen in zicht, een prachtig cadeau aan je geliefde geven? Kom dan bijvoorbeeld de vele relatieringen van goud, zilver, titanium en edelstaal bewonderen. Of het nu gaat om een verlovings-, trouw-, of partnerring, het is nu de tijd om eens flink uit te pakken! Toevallig valt deze vernieuwing in modellen samen met de actie van het merk ‘Duo of Love’, waarbij de tweede ring gratis is. En over tijd voor vernieuwingen gesproken… de horloges verdwijnen uit het assortiment, dus wees er bijtijds bij!

Kannenmarkt 2, Nijmegen | www.goudsmidnijmegen.nl | 024 – 322 29 85