Van Eigen Deeg is een ambachtelijke koekjesbakkerij en geeft een kijkje in de keuken. Op vrijdag 22 en 29 november 2019 opent zij de deuren met een pop-up store in de Hazenkamp in Nijmegen.

Kom deze dagen naar onze pop-up store en laat je verleiden door de heerlijke geur van vers gebakken koekjes. Proef onze ambachtelijke koekjes zoals Maanzaad Citroen, Vijg Havermout, Chili Choco, Popcorn Witte Choco en VEGAN Spelt Sesam. En natuurlijk zijn alle koeksmaken in diverse formaten verkrijgbaar in de pop-up store.

Thuis lekker aan de slag? Er is ook vers speculaas- en spicy winterdeeg verkrijgbaar: makkelijk en snel om in je eigen keuken te bakken en te genieten van een heerlijke decembergeur.

Nog op zoek naar een origineel en lekker kado voor de feestdagen? In de pop-up store vindt je volop inspiratie voor een mooi pakket met koekjes en lokale theeproducten van Bloesem en de eigen gebrande koffie van Coffyn.

Adres:
Van Eigen Deeg Wolfstraat 3, 6531 LK Nijmegen
Vrijdag 22 en vrijdag 29 november van 10-18u.

Duurzame verpakking

Als eerste koekjesmerk heeft Van Eigen Deeg – in samenwerking met Bio4Pack – een compleet duurzame en milieuvriendelijke verpakking geïntroduceerd. De buitenkant bestaat uit Paperwise; dit is papier dat gemaakt is van landbouwafval. Het heeft dezelfde eigenschappen als normaal papier en karton, alleen hoeft hier geen boom voor gekapt te worden. Aan de binnenkant zit een cellulose laag. Hierdoor ontstaat een verpakking die volledig biologisch afbreekbaar is. Ook de etiketten zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar en composteerbaar papier. Marijntje vertelt: “De lege verpakking kan bij het GFT afval en is na 90 dagen volledig afgebroken. Organische recycling heet dat en daarmee laten we zien dat duurzaam verpakken van koekjes echt mogelijk is.”

Over Van Eigen Deeg

Koekjesexpert Marijntje van Benthum is als klein meisje al dol op koekjes. De bakkersdochter weet als geen ander waar het perfecte koekje aan moet voldoen. Na omzwervingen in de marketingwereld start ze een aantal jaar geleden zelf met het bakken van ambachtelijke koeken. In korte tijd is Van Eigen Deeg uitgegroeid tot een volwaardige bakkerij waar dagelijks enthousiaste bakkers en inpakkers aan het werk zijn. Zij hebben één ding gemeen: de passie voor koekjes. De koeken van Van Eigen Deeg zijn dan ook bijzonder rijk aan smaak en met liefde bereid.

Ga voor meer informatie naar: www.vaneigendeeg.nl
facebook.com/vaneigendeeg
twitter.com/vaneigendeeg
instagram.com/bakkerijvaneigendeeg