Vijfenhalf jaar geleden openden de deuren van de kringloopwinkel Vintage and More in Heumen. Al heel snel kwam men ruimte te kort en werd een tweede verdieping gerealiseerd. Het resultaat: een ruim opgezet woonwarenhuis waar het heerlijk rondsnuffelen is.

Niet alleen het paard van de Goedheiligman trappelt van ongeduld. Wijzelf ook, want december is een drukke maand. Op het werk moet die ene klus nog af, thuis heb je nog geen kerstboom en voor de jaarwisseling wil je een grote pan om oliebollen te bakken. Er zijn nog heel wat lijstjes af te werken. Hoe makkelijk is het dan om een woonwarenhuis binnen te stappen waar je je lijstjes grotendeels kunt afstrepen, zónder een kapitaal kwijt te zijn?!

Goedkoop, duurzaam & origineel

Het shoppen bij Vintage and More is bijzonder duurzaam, iets dat steeds belangrijker is geworden. Veel artikelen zijn nog zo goed als nieuw, maar ook oudere producten hebben charme door hun originaliteit. Hier geen eenheidsworst in het aanbod, maar aparte, onverwachte vondsten. Directeur Bert de Haas: “Werkelijk álles krijgen we binnen: speelgoed, glaswerk, design banken, schoenen van Prada en kleding waar het prijskaartje nog aanhangt. Deze regio is best welvarend, dus wat we aangeboden krijgen, is veelal van goede kwaliteit.” Haal je boom,versiering, schoen- en kerstcadeautjes dit jaar bij de kringloop! Waarom veel betalen voor kerstballen in de kleuren die de jaartrend voorschrijft en velen al hebben?

Meer weten? Kijk op: www.vintageandmore.nl