Precies op het kruispunt van Gelderland, Limburg en Brabant vind je het prachtige landgoed Bergzicht-De Raaf: de perfecte locatie voor je bruiloft , verjaardag, vergadering of bedrijfsfeest. 

Op dit Landgoed van 9 ha. (!) kan je binnen in één van de sfeervolle ruimtes én buiten midden in het groen samen met je gasten van 20 tot 450 pers. genieten van bijvoorbeeld een lunch, diner of feest. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘jawoord’ in het romantische parkje, een verrassende lunch in de orangerie. spetterend feest in de Laagherkelder van de Historische brouwerij of misschien een actief evenement op de weide bij de  voormalige kuiperij de Graaf van Heumen?

De ontvangst bij Bergzicht-De Raaf in het Gelderse Heumen is al bijzonder. Je wordt ontvangen door Marieke en/of Fred, al sinds 20 jaar de eigenaren. Ze laten je alle ruimtes en tuinen zien en denken meteen flexibel mee vanuit jouw persoonlijke wensen.

‘We weten wat er kan en er kan meer dan je denkt’. De ruim ervaren Fred (chef-kok) en Marieke verzorgen samen met hun team medewerkers alles voor je, tot in de puntjes.

Rijksweg 232, Heumen

T 024 358 5960

www.bergzicht-deraaf.nl