Het is rond het middaguur als er een koelwagen voor de deur van Lent Plaza stopt. Diverse vissoorten worden direct in de keuken afgeleverd. ’s Avonds staan ze op het menu, verser kan bijna niet! Cheng Me ontvangt me in het onlangs al deels verbouwde restaurant dat in het nieuwe jaar verder aangepakt én compleet gerestyled zal worden. Ik krijg de bouwtekeningen te zien en dat belooft veel moois!

Cheng: “We spelen graag in op nieuwe trends. Shared dining en Asian fusion zijn er twee van. Ook proberen we onze sushi zoveel mogelijk te onderscheiden van andere restaurants, onder meer met een aantal special rolls die ook bij ons all-you-can-eatconcept zonder bijbetaling te bestellen zijn. Verder hebben we diverse cocktails aan onze kaart toegevoegd en willen die verder uitbreiden, ook met alcoholvrije cocktails.”

Vlees, vis, veganistisch en halal

De zalm en tonijn komt dagelijks vers uit Urk. Verder werkt Lent Plaza met verschillende leveranciers voor het vlees. “Maar we hebben ook veel veganistische gerechten met vleesvervangers en verder zijn al onze kip- en lamsgerechten, behalve de Chicken Gyoza, 100% halal. Allergieën kun je vooraf bij ons aangeven en onze menukaart heeft een allergenenlegenda. We willen graag íedereen kunnen ontvangen, ook grote groepen.” Daarbij kan zelfs het hele restaurant afgehuurd worden. “Afgelopen Pasen hadden we bijvoorbeeld een groep van 230 personen.”

Kerstmenu

Voor het kerstdiner heeft men al volop leuke en lekkere plannen voor een vaste prijs. Houd daarvoor de site en de socials in de gaten! En denk je nu: ik wil hier eten én werken? Dat kan! Men is altijd op zoek naar collega’s, van afwassers, bezorgers en obers, tot content creators voor de social media.

Lent Plaza
Griftdijk Zuid 125, 6663 BD Nijmegen
024 – 388 86 45 | info@chinees-lentplaza.nl