Met 4 dorpspleinen en daaromheen een ruim winkelaanbod vind je in Hart van Beuningen je alles wat je nodig hebt. Je treft niet alleen de 4 grote supermarkten en veel speciaalzaken aan, maar ook de bekende ketens worden ruim vertegenwoordigd in het centrum. Op zoek naar mode, lifestyle of een cadeau? Even op het terras een kopje koffie of lekker ijsje? Je vindt het in Beuningen allemaal! Tel daar het gratis parkeren bij op, volgens ons reden genoeg om eens in Beuningen een kijkje te nemen.

Lentefeesten Beuningen, hét jaarlijkse feestweekend in Hart van Beuningen

Een geweldig weekend in het centrum van Beuningen met live muziek, food festival door lokale horeca/food ondernemers, tijdens de koop-zondag en een grote braderie met 150 kramen. Van vrijdagavond 15 mei tot en met zondagavond 17 mei is het goed toeven in het centrum van Beuningen, dan organiseert de Stichting Lentefeesten Beuningen voor de 52e keer dit feestweekend.

Op vrijdagavond trapt de band Double XL het weekend af. Deze superstrakke coverband, inclusief complete blazerssectie, staat te trappelen om je de avond van jouw leven te bezorgen! 

De zaterdag staat in het teken van het foodfestijn ‘Bourgondisch Beuningen’. Lokale horeca/food ondernemers laten je kennis maken met al het lekkers wat zij te bieden hebben. In de avond zal de coverband SLAMM het Juliana-plein op zijn kop zetten! 

ACTIVITEITENKALENDER

April

– Zaterdag 4 april:  MODESHOW ‘BEUNINGEN INSPIREERT’ op het Julianaplein
– Zondag  5 april: Koopzondag ‘Hart van Beuningen tikt een eitje’, kinderen schilderen eieren en op Julianaplein worden eitjes gebakken en uitgedeeld en de Paashaas deelt in het centrum paaseitjes uit
– Maandag 27 april: KONINGSDAG/Kinderkleedjesmarkt door het centrum/schminken

Mei

– Zaterdag 9 mei: cupcakes versieren voor mama want zondag is het moederdag
– LENTEFEESTEN 15, 16, 17 mei 

  • Vrijdag 15 mei 20.00 uur: Double XL in de tent op het Julianaplein
  • Zaterdag 16 mei: BOURGONDISCH BEUNINGEN van 14.00-20.00 uur; food festijn van lokale ondernemers, vanaf 20.00 uur SLAMM coverband
  • Zondag 17 mei: Koopzondag, braderie en op het Julianaplein SUMMERLAND

Juni

– Zaterdag 27 juni: SUNNY SATURDAY/Zomers beach event op het Julianaplein

Op koopzondag 17 mei een traditionele braderie door het centrum en Tiffany verzorgt in de ochtend de muziek op het Julianaplein en aansluiten zal de, bij velen bekende, band Summerland het weekend spetterend afsluiten!

Voor meer informatie over de evenementen kijk op www.hartvanbeuningen.nl of volg ons op facebook