Hebben jullie ook zo’n behoefte om elkaar weer eens te ontmoeten en in de ogen te kijken tijdens het praten? Aan wat beter en persoonlijker overleg? Is het binnen jullie bedrijf niet mogelijk om veilig met een wat grotere groep samen te zijn? Bijeenkomen in Corona-tijden is te doen… in Thiemeloods!

We hebben vier ruimtes te huur voor groepen tot 45 personen. Of maak gebruik van de hele loods en ontvang tot wel 105 gasten op ruime afstand van elkaar. Daarbij hoort ook nog een gezellig, overdekt terras. We hebben mogelijkheden voor feesten, lezingen, vergaderingen, workshops, mini-
congressen, optredens, bedenk het maar! Natuurlijk wel onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen.
Wil je een nog groter publiek bereiken, dan kun je je activiteit combineren met een live-stream of geheel online gaan. We hebben inmiddels al heel wat ervaring en apparatuur in huis om een stabiele live-stream te kunnen presenteren.

Dus ook in deze periode blijven we optimistisch en kijken we naar de mogelijkheden. Neemt niet weg dat we nog blij zijn met iedere steun! Onze Doneeractie loopt door: www.doneeractie.nl/vrienden-van-thiemeloods.

De actuele agenda is te volgen via onze website: www.thiemeloods.nl

Ook kun je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief die je via de mail ontvangt.

We hopen jullie gauw in Bottendaal te ontmoeten!

www.thiemeloods.nl