Google ‘september’ en de hits staan boordevol met alternatieve namen voor deze maand: herfstmaand, oogstmaand, fruitmaand, havermaand, you name it. Allemaal benamingen die verwijzen naar het naderende einde van de zomer.

Ben jij nog helemaal niet klaar met de zomer en heb je juist zin om te gaan nazomeren? Ga er vooral op UIT in september, er is genoeg te doen! Ontdek bijvoorbeeld in één nacht wat Nijmegen aan kunst en cultuur te bieden heeft, geniet tijdens een dagje Groesbeek van leuke winkeltjes én een groene omgeving, of laat je inspireren door onze rubriek ‘Nieuw in de regio’. En mocht je je eigen feestje willen bouwen, ook dat kan! Wij hebben wat ideetjes voor je op een rij gezet. 

Ook hebben wij de afgelopen tijd hard aan onze gloednieuwe interactieve website gewerkt. Waar de website voorheen een naslagwerk was, is de website nu dé plek met een overzicht van alle komende evenementen in de regio. Volg ons ook op Facebook en Instagram en je hoeft nooit meer een leuk event te missen!

Op naar die nazomer.

Veel leesplezier!

Lees de nieuwe UIT en afhaalpunten

Lees hieronder de nieuwe UIT online. Benieuwd waar je UIT gratis kan meenemen? Bekijk hier het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jou in de buurt.