In Appeltern is een prachtig familiebedrijf met diverse gezellige en gastvrije horeca gevestigd. Het is schitterend gelegen op een unieke locatie met uitzicht over het water. Fietsers, wandelaars, vissers, zwemmers en natuurliefhebbers komen niets te kort in dit prachtige watersportgebied. Een schitterende omgeving voor een zakelijk evenement, uitje of hotelarrangement. We hebben het natuurlijk over Moeke Mooren.

Het is een ideaal startpunt voor verkenningstochtjes door de natuur. Ontdek zelf het Gelderse Rivierenland met zijn rivieren, dijken, boerenweggetjes en verstilde dorpjes. Voor een middagje discobowlen in retrostijl, indoor midgetgolfen of oud-Hollandse spelletjes spelen hoef je niet verder te zoeken. Hotel Moeke Mooren heeft dit namelijk allemaal in huis!

Moeke Mooren: Al decennia lang een begrip in het Land van Maas en Waal

Ook op culinair gebied is alles mogelijk bij Moeke Mooren. Het café Moekes Kaffeej biedt warme drankjes en heerlijke appeltaart. In restaurant De Gruijterij kun je culinair dineren met een goed glas wijn. Daarnaast kun je in de Serre uitkijken over het mooie natuurgebied De Gouden Ham en op het Panaromaterras kun je genieten van de Frans-Nederlandse keuken. De menukaart wisselt regelmatig en bevat heerlijke seizoensgebonden gerechten bereid met producten uit de streek. Het Loungeterras laat je ook bij kouder weer genieten van de buitenlucht, mogelijk gemaakt door een overkapping en terrasverwarmers. Op dit terras aan het water wordt een beperkte menukaart gehanteerd, om zo snelheid én kwaliteit te kunnen garanderen.

En na een onvergetelijk dagje uit hoef je nóg steeds niet naar huis, hoor! Je kunt dan terecht in één van de accommodaties.

Laat je gastvrij ontvangen en verwennen in het 4-sterrenhotel Moeke Mooren, in de bed & breakfast De Korenmolen, of in een luxueus vakantiehuis in Logement De Stoep.

De prachtige ligging en goede bereikbaarheid van alle accommodaties maakt het een populaire bestemming voor particulieren, zakelijke gasten en toeristen!

Meer weten? Kijk op www.moekemooren.com