Smaakvol, gespecialiseerd en attent…Ingrediënten voor de ‘perfect blend’

Bij Bagels & Beans in de Van Broekhuysenstraat 54 staat Marlies Otten aan het roer. Zij is gediplomeerd banketbakker, afgestudeerd als diëtiste en gespecialiseerd in glutenvrije producten. Een vaste klantenkring keert steevast terug voor haar heerlijke bagels en koffie.
Marlies: “Gasten geven pas als zij hun eten bestellen aan dat zij glutenvrij willen, maar wij houden er vanaf het begin af aan rekening mee door producten strikt te scheiden en door apart keukengerei voor de glutenvrije producten te gebruiken.”

Als warme bagels…
Marlies experimenteert ook wel eens met gerechten buiten de kaart om. Zo maakte zij onlangs een cheesecake en een worteltaart die al op waren voórdat deze goed en wel waren afgekoeld. Marlies kan door haar achtergrond gasten goed adviseren en lekkere recepten met hen delen. Via Instagram promoot haar zus onder andere dit soort initiatieven.

Enthousiast en gedreven
Marlies rondde voor haar 25e twee studies af en is nog altijd een harde werker. Met haar 7-daagse werkweek heeft zij het nu relatief rustig! Het team, waaronder ook stagiaires, telt 10 personen. Haar filiaal van Bagels & Beans beschikt binnen over 50 zitplaatsen en buiten zijn 30 plekken. Flink aanpoten dus, maar Marlies’ enthousiasme en gedrevenheid werken al even stimulerend als een kop zwarte koffie!

Van Broeckhuysenstraat 54, Nijmegen | www.bagelsbeans.nl