Drie jaar geleden vulde Wonder for Kids al een behoefte op in Nijmegen als eerste hippe kinderwinkel. Nu doet zij dat wederom met een hippe babywinkel: Wonder for Baby.

Wat maakt de winkels nu zo hip? Hier vind je geen standaard draagdoeken en luiertassen die alleen praktisch zijn, maar producten van eigentijdse materialen en dessins die met de mode meebewegen. Hier geen speelgoed, interieuraccessoires of kraamcadeaus die je elders ook koopt, maar originele artikelen in warme tinten, vervaardigd van duurzame materialen en van merken die werken met kleine oplages waardoor producten ook uniek blíjven. Hier vind je prachtige kleding en schoenen, maar ook bedtextiel en wiegjes. Te veel om op te noemen, kom zélf kijken!

Niet alleen voor (aanstaande) ouders zijn beide winkels een waar Walhalla, ook kinderen vermaken zich prima! Schommelen achterin de winkel, buiten spelen met de zandtafel of even op het gele hobbelpaardje… Zo kun jij lekker rondsnuffelen en is winkelen voor je kindje, super leuk!

Houtstraat 41 & 46, Nijmegen | www.wonderforkids.nl
Wonder for Kids: 024 737 04 55
Wonder for Baby: 024 737 02 82