De gloednieuwe site van UIT Nijmegen is online! UIT Nijmegen is al ruim 20 jaar dé plek voor alle uitgaansevenementen in de regio en het laatste nieuws op uitgaansgebied. In combinatie met ons maandelijks magazine en verschillende actieve social mediakanalen, hoeft niemand meer een leuk event te missen!

De vernieuwde site van UIT Nijmegen is méér dan een site alleen. Het evenementenplatform is namelijk interactief. Door middel van een account kun ook jij jouw evenement zelf toevoegen.

Maandelijks wordt een selectie van deze evenementen in het UIT Nijmegen Magazine geplaatst. Evenementen uit de agenda worden ook gedeeld via onze social media kanalen, elk met een groot bereik.

UIT + QV = compleet overzicht agenda Nijmegen

Het magazine UIT Nijmegen heeft niet alleen een nieuwe, frisse uitstraling gekregen, ook inhoudelijk zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is QV, het gratis cultureel uitgaansplatform voor de gehele regio rondom Nijmegen, opgenomen in UIT Nijmegen. Waar UIT Nijmegen zich altijd op uitgaansgelegenheden en events heeft gericht, richt QV zich op onder meer exposities in galerieën en musea, muziek- en theatervoorstellingen, en op culturele events. Het overzicht aan activiteiten is met de integratie van beide bladen een compleet overzicht geworden van de meest uiteenlopende vrijetijdsbestedingen.

Afhaalpunten

Via de vernieuwde site vind je nu ook het dichtstbijzijnde afhaalpunt bij jou in de buurt. Benieuwd waar ons magazine allemaal ligt? Bekijk nu jouw afhaalpunt.

Account op QV

Had je op de website van QV Nijmegen een account? Dan is deze meeverhuisd naar de vernieuwde site van UIT Nijmegen. Je kunt hiermee dus direct al evenementen plaatsen!

Veel plezier bij het ontdekken van het muzikale, culturele, sportieve, educatieve en culinaire aanbod in de regio. Want of je nu ergens naar toe gaat, of juist ergens van weg gaat… wat je perspectief ook is, met UIT Nijmegen weet jij waar je moet zijn!