We wensen je alvast mooie feestdagen en een mooie jaarwisseling, maar ook mooie herinneringen aan dit afgelopen jaar. De herinneringen aan de decembermaand worden vastgelegd met foto’s en video’s en daar wil jij natuurlijk zelf ook mooi op staan. De volgende professionals kunnen daarvoor zorgen!

Je meest feestelijke outfit vind je bij Jacobs Mode!

Nijmegen op haar mooist: Jacobs ModeJacobs Mode heeft de mooiste damesmode en lingerie. Hier vind je zowel functionele als sportieve lingerie en huis- c.q. nachtkleding. Specialiteit: een uitgebreid aanbod in pantalons. Jacobs Mode staat voor een eigentijds modebeeld en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De brede collectie is gericht op de stijlvolle vrouw van nu. Of zij zich nou zakelijk, chique, casual of sportief wil kleden, bij Jacobs Mode is zij aan het juiste adres! Persoonlijke aandacht en service zijn hier sleutelwoorden. Dat geldt uiteraard voor zowel de damesmode als lingerie. Een enthousiast team staat voor je klaar met een vakkundig en eerlijk advies. Door het zeer uitgebreide aanbod aan gerenommeerde, luxe merken heb je hier meer dan genoeg keuze en mogelijkheden tot passen en vergelijken. Zo straal jij met de feestdagen!

Meer weten? Kom langs Plein 1944 No. 140, Nijmegen of kijk op www.jacobs-mode.nl

Mooi met de feestdagen met Mooi4me.nl

Nijmegen op haar mooist: Mooi4meMooi4me is het centrum voor gezondheid & beauty. Hier kun je terecht voor alles op het gebied van gewicht, schoonheid, massage, huidverzorging, IPL ontharing, pedicure, nagelstyling, zonnestudio en warme sportcabines (TFM). Daarbij opende Mooi4me onlangs twee nieuwe vestigingen in Nijmegen en Den Bosch waar zij gespecialiseerd zijn in IPL ontharingsbehandelingen. Wil jij extra mooi, maar ook ontspannen de feestdagen in? Neem dan eens een mini-facial, peeling of dieptereiniging. Mooi4me werkt bovendien samen met verschillende ziektekostenverzekeraars. Behandelingen tegen bijvoorbeeld acne worden in veel gevallen (deels) vergoed. Het kan slim zijn om het tegoed op te maken vóór het nieuwe kalenderjaar om is. En het houdt natuurlijk niet op na de feestdagen. Mooi4me kan je helpen de calorieën van het kerstdiner er snel en verantwoord weer af te krijgen, met van behulp van een professioneel begeleidingsplan en een voedingsdeskundige.

Meer weten? Kijk op www.mooi4me.nl

John Bertine haarstylisten

Nijmegen op haar mooist: John Bertine haarstylisten‘Als je haar maar goed zit’… de Nederlandse band Vulcano zong het al in de jaren 80. Het kapsel dat je draagt, de haarkleur die je kiest, de stylingproducten die je gebruikt… het is allemaal bepalend voor je totale verschijning. Zit je haar goed, dan zie je er direct goed uit en dan vóel je je goed. Wil jij stralen op de foto’s die met de feestdagen gemaakt worden? Breng dan een bezoek aan John Bertine haarstylisten, al sinds 1957 een begrip in Nijmegen en omstreken. Het vakkundige team staat vol enthousiasme en professionaliteit voor je klaar in beide vestigingen: één in het centrum van Nijmegen en één nabij Winkelcentrum Dukenburg.

Meer weten? Kom langs Augustijnenstraat 1 & Zwanenveld 8204, Nijmegen of kijk op www.bertine.nl