Wil jij tot het allerlaatste zonnestraaltje van deze zomer genieten? Tot 25 oktober kun je nog lekker op ons grote zomerterras een biertje drinken, met je voeten in het zand en uitkijkend over de Waal!

Honger? Natuurlijk serveren wij onze beroemde Sneukelplank, een rijkelijk gevulde borrelplank om lekker met zijn allen te delen (of lekker niet). En ook bij de Try Thai en de BBQ Brandweer kun je heerlijke gerechten halen die je mee kan nemen naar het terras.

Mocht er opeens toch een regenachtige dag tussen zitten, niet getreurd: binnen in ons schip is het warm en knus, en ook hier serveren wij lekkere koffie, biertjes en Sneukelplanken. Ook in ons Grand Cafe brandt dan een vuurtje!

Wist je trouwens dat je bij Opoe Sientje ook kunt logeren? Na een lange dag aan de Waal en een drankje op het dek, kun je dan zo je kajuit in rollen. Je kunt slapen in een bootje, tussen de strandjutters schatten of in een Oosters sprookje.

Kijk voor meer informatie over onze prachtige kamers op onze website of social media kanalen, of kom een keer een kijkje nemen!

Lindenberghaven 1c, Nijmegen
www.opoesientje.nl