Donderdag 10 juni bestaat Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje 30 jaar, reden voor een (klein) feestje! Want het liefst hadden we dit groots gevierd maar dat zit er dit jaar niet in. Toch laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan en kunnen gasten rekenen op feestelijke activiteiten, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Natuurlijk zijn we erg trots dat ons bedrijf al 30 jaar bestaat. Sinds 1991 is ’t Hoogstraatje gevestigd aan het Kelfkensbos, tegenover het Valkhofpark. Begin 2020 is Marcello zoon van Hyke ingestapt in het bedrijf. Hyke: “Hij is de 3de generatie in ons familiebedrijf en daar ben ik best trots op.”

Al 30 jaar een succesvol bedrijf. Hoe doe je dat? Wij blijven continu bezig met het door ontwikkelen van het bedrijf met als doel onze gasten zoveel mogelijke te laten genieten en daarbij onze kracht ‘een lekkere pannenkoek’ niet uit het oog te verliezen. Van jong tot oud, van museumbezoeker tot shopaholic, van spekliefhebber tot veganist. Het gaat om hun, onze gasten. Wij zijn blij als zij met een glimlach de deur uit gaan.

Vier jij met ons mee?

Kom donderdag 10 juni langs en vier samen met ons het jubileum. Je kunt toffe prijzen winnen met ‘het Rad van Avontuur’. Iedereen heeft gegarandeerd een prijs. En valt het rad nou precies op de 30 dan win je de hoofdprijs! Kun je donderdag niet? Van 10 juni t/m 20 juni is er nog een leuke foto actie, waarmee je een gratis etentje voor 10 personen kunnen winnen! Wij hebben er zin in.